2025.09.21
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北海道産牛乳をたっぷり使って食パンを作ります🍞
北海道産牛乳をたっぷり使って食パンを作ります🍞 嵜本ベーカリーのミルクバター食パンは、北海道産乳製品を贅沢に使って作っています🐮 もちもちパン生地を焼き上げると、ふわふわ食パンに変身✨ みみまで柔らかくてほんのり甘い食パンはおすすめです☺️ We make our bread using plenty of Hokkaido milk. 🍞 Sakimoto Bakery's Milk Butter Bread is made with generous amounts of Hokkaido dairy products. 🐮 The chewy dough transforms into fluffy bread after baking. ✨ We highly recommend this bread, which is soft all the way to the crust and slightly sweet. ☺️ ────────────────── 最後までご覧頂きありがとうございます🍞 パン屋さんの裏側を投稿中です! YouTubeのチャンネル登録もお願いします☺️ Thank you for watching until the end 🍞 We're posting behind-the-scenes footage from our bakery! Please subscribe to our YouTube channel ☺️ ────────────────── 📍嵜本ベーカリー 大阪初號本店 🏠大阪府大阪市浪速区難波中2丁目3-18 2-3-18 Namba-naka, Naniwa-ku, Osaka City, Osaka Prefecture ⏱9:30~19:00 #パン作り #食パン #shokupan #パン屋 #japanesefood
引用元: https://www.instagram.com/p/DO25WSZEQQa/
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